Programma en kosten van mediatraining & presentatiecoaching

Individuele sessie
halve dag € 1.150,-

Voor een individuele training van 9:00 tot 12:30 uur, inclusief intake, voorbereiding, organisatie, opstelling met professionele camera, licht- en geluidsapparatuur, een aantal interviewtrainingen, presentatieoefeningen en het gebruik van terugkijktechniek, bedraagt de rekening € 1.150,- exclusief 21% btw.

Dit programma kan naar wens ook ‘s middags van 13:00 tot 16:30 uur plaatsvinden. Na uw reservering is verplaatsen mogelijk in overleg. Naast de persoonlijke feedback tijdens de training, ontvangt u na afloop uw eigen videomateriaal om uw progressie te zien. Bijkomende reiskosten en/of zaalhuur zijn afhankelijk van de door u gekozen locatie.

Persoonlijk dagprogramma € 1.850,-

Een persoonlijke trainingsdag van 9:00 tot 16:00 uur stellen we na de intake in samenspraak op. In de basis bestaat dit uit het individuele halve dagprogramma aangevuld met individueel inhoudelijk maatwerk.

Bijvoorbeeld door inbreng en behandeling van uw bedrijfseigen cases, of door training en vervolmaking van uw eigen presentatie, een serie extra oefensessies op camera met intensieve coaching en/of naar wens het oefenen van Q&A’s in verschillende interviewsettings. Dit dagprogramma kost € 1.850,- exclusief 21% btw. Meerkosten in verband met reizen, lunch en/of zaalhuur worden tegen kostprijs doorberekend.

Duo-dagprogramma
€ 2.150,-

Een dagprogramma met een tweede deelnemer of toehoorder is eveneens mogelijk. Zeker met een gezamenlijk trainingsdoel, werkt het uitstekend om in de afwisseling van elkaar te leren. Het onderling kwetsbaar kunnen opstellen van het deelnemersduo is daarbij voorwaarde voor een geslaagde training.

De samenstelling van het programma vindt in overleg plaats langs eerder omschreven lijnen met voldoende tijd en ruimte voor individueel maatwerk voor beide. Het dagtarief voor een dubbeltraining is € 2.150,- exclusief 21% btw. Doorbelasting van eventuele bijbehorende kosten voor reizen, catering en/of zaalhuur vindt plaats op basis van nacalculatie.